kolmapäev, 16. november 2016

Meie esimene isadepäev.

Terekest,

Täna, siis sellest, kuidas möödus meie pere esimene isadepäev.

Isadepäeva hommik algas spas, kus hommikusöök toodi tuppa koos väikese kingitusega. Sokutasin algselt kingi õe kätte, et ta selle infosse viiks ja sealt see juba hommikuks meile tuppa tuuakse. Kuid meil läks veel eriti hästi, sest saime selle kohe check ini tehes ära anda, sest härra oli eemal. Juhuuu...


Etteruttavalt juba, et spa külastuse postitus on soolas, aga enne pean maalt digika ära tooma, mille spasse unustasime :) (nende aastate jooksul on see esimene kord, kui oleme midagi kuhugi maha unustanud). Kuna mu vend elab Pärnu lähedal, siis ta tõi selle ära ja viib ema juurde, kellele külla läks.
Miks mul seda vaja? Põhjus väga lihtne, sest tahan teha piltidega postituse. Kuiva teksti pole ju mõtet lugeda :).

Hommikusöök toas hüüdis härra:,, Sulle on kingitus ka!" Ma kohe vastu:,, Mis kingitus?". Härra:,, Ma ei tea, siin on üks kingitus!". Kuna tudisime Carolaga, siis ajasin end teki alt välja, et see üllatus talle teha. Nii kallistasingi teda ja soovisin talle ilusat esimest isadepäeva. Endal silmad märjad ja süda trummeldamas.
Üllatus õnnestus, sest härra oli väga üllatunud ja rõõmus. Muidugi ei jäänud ka uurimata, kuidas me selle sinna susserdasime. Ühesõnaga üks ilus hommikusöök koos väikese üllatusega. Kõik läks nii nagu plaanisin.
See oli alles algus.

Kell 09.00 oli meil 45 minutiline massaaž, mis oli väga mõnus ja lõõgastav. Pea laest jalatallani õigemini jalatallast pea laeni said kõik kohad muditud. Mmm... kui mõnus see oli. Kõhuli oli küll natuke raske olla aga kannatasin ära.
Massaaž möödas läksime tuppa oma hommikusöögi jätku nautima. Nunnu magas samal ajal õndsat und.  Tädi Maily ütles:,, Mis viga magavat last vaadata."
Meil mõnuletud ja laps ka vaadatud, mis sa hing veel ihkad.

Kuna tipsu veel magas, siis sõime ja hakkasime tasapisi asju kokku pakkima, sest kella 12st visatakse meid välja. Lõpuks oligi aeg nii kaugel, et pidime oma mõnusast toast lahkuma :(.

Kodinad koos ootasime tuttavaid, kes pidid õele ja ta mehele järgi tulema.
Kõik autodes sõitsime Maximasse. Seal oli hullumaja, aga sellest hoolimata saime natuke shopata. Sain tipsule ilusaid riideid. Kõige selle juures oli hea veel see, et igalt asjalt sai -20%.


Shopingud tehtud hakkasime kodu poole liikuma. Enne seda käisime veel mu tädi juures, kus Carola sai oma vanatädilt imearmsa kingituse. Tooted valmisid juba järgmisel päeval peale tipsu sündi.


Vanaonugi tuli tipsut vaatama, mis oli väga tore, sest lõpuks pani tipsulegi sokid jalga nagu oleks ennegi seda teinud. Käis lipsti jalga ja valmis.

Umbes 15.30 paiku hakkasimegi tädi juurest koju sõitma.
Kodus ootas härrat veel üks üllatus, milleks olid roosid, kaart ja tort. Siinkohal aitäh abilistele, kes aitasid selle orgunnida.
Jällegi olid mul silmad märjad ja süda peksles, sest meil on nüüd oma issi, kes on kõige parem oma lapsele ja naisele.
Väike kaardike avatud ja läbi loetud, läksime Andri vanemate juurde, kus oli koduse roaga õhtusöök.
Härra kinkis oma isale Minionside advendikalendri ning tassi, mille kirjad ise tegin.
Nii saidki see aasta issid omale päris omanäolised kingitused.

Õhtut nautisime veel kodus diivanil istudes ning lobisedes.

Vot selline tore isadepäev oli meil. Sai lõõgastuda, head sööki nautida, shopata ning lihtsalt oldud.

Varsti, varsti ka meie spa postitus.

Seniks sauki ja olge tublid,
Marve.

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...