pühapäev, 10. september 2017

No nii, no nii

Hei, hei.

Täna natuke hästi, hästi põgusalt eilsest tähtsast sünnipäevast ning tänastest plaanidest.

Krutime põnevust ja alustame hoopis sellest, mis meid täna ees ootab. Varsti, varsti läheme Carolaga Marcuse sünnipäeva tagantjärgi tähistama. See on tal lihtsalt selliseks traditsiooniks saanud. Suvel ju ikka kõik rändavad ja seilavad.
Ühesõnaga lähme painballi mängima. Armas õde lubas Carolat vaadata ja nii saan ise mängima. Ma vähemalt loodan. Eks sellest juba natuke järgmine kord, kuidas läks.

Peale selle on veel täna vanavanemate päev. Eks ole näha, mis ajal me sealt tagasi jõuame, et kas saame neid korra külastada või mitte. Kui ei jõua, siis teeme seda kindlasti homme, sest õhtul lähme veel ühele pulma aastapäevale. Seega üks pidulik nädalavahetus kui, va. tänane metsas põmmutamine :).

Trummipõrin... ja nüüd lõpuks natuke eilsest.

Algatuseks teeme me kolmekesi kniksu ja ütleme kõigile abilistele ja külalistele suure, suure aitäh. Kes aitasid nii köögitoimkonnaga, sättimisega kui ka muude asjadega. Kõigest sellest juba pikemalt järgmises postituses. Suur, suur aitäh Teile veelkord.

Olenemata vihmast toimus pidu õues. Samas selline omapärane. Märg ja kole oli, aga samas soe, mis oli põhiline.

Pidu algas kell 16.00 ja viimastele lõppes 02.30, mina kaasaarvatud. Hommikul olin juba 08.15 üleval.

Nüüd olen natuke toimetanud. Koristasin magalat ja panin asju ära ning saatsin vennad ära.

Tulles tagasi sünnipäeva juurde, siis see oli väga, väga meeldejääv ja vahva. Planeerimist ja tegemist oli palju, aga kõik sai nii nagu soovisin.

Ma võin need sõnad enda peale võtta ja öelda, et Carolal on ääretult vedanud, et tal on selline suguvõsa. Kui ma hetkel kõigi nende armsate ja ilusate kinkide peale mõtlen, mis ta sai, siis (pisarad tulevad kohe silma) need on nii ägedad ja vahvad.



Nüüd on õige aeg lõpetada ja uuele sünnale sättima hakata.
Sauki.


Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...